| 0 σχόλια ]

Υλικά

20 μέτριες γαρίδες μια κούπα κίτρινο ρύζι
1 κρεμμύδι
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά
άνηθο αλάτι πιπέρι λάδι

Εκτέλεση

 1.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, τα σοτάρουμε σε λίγο λαδάκι. 2. Προσθέτουμε το ρύζι, αλατοπιπερώνουμε, αφού το έχουμε πλύνει πολύ καλά, μαζί με 2 μιση κούπες νερό να βράσουν. 3. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα τσόφλια, και τις πλένουμε. 4. Πέντε λεπτά πριν βράσει το ρύζι, ρίχνουμε τον άνηθο μαζί με τις γαρίδες και τα αφήνουμε όλα μαζί. Σβήνουμε τη φωτιά και το φαγητό είναι έτοιμο.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου