| 0 σχόλια ]

Παίρνουμε ένα κιλό μικρές πατάτες και τις πλένουμε πολύ καλά τρίβοντας με τα...
χέρια μας ή το σφουγγάρι των πιάτων.
Τις κόβουμε στα 4 και τις τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
Ρίχνουμε αλάτι, ένα κουταλάκι γλυκιά πάπρικα, μισή κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό κόλιανδρο, 3-4 φυλλαράκια δυόσμο τριμμένο, μισό κουταλάκι μοσχολέμονο τριμμένο, μισό κουταλάκι πιπερόριζα τριμμένη και 4 κουταλιές της σούπας λάδι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά και κατόπιν τηγανίζουμε τις πατάτες στη φριτέζα ή τις ψήνουμε στο φούρνο.
Είναι υπέροχο συνοδευτικό για όλα τα είδη κρεάτων και σα σνακ για μπύρα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου