| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 πακετο αλευρι που φουσκώνει
χυμό απο 2 πορτοκάλια ξύσμα ενος λεμονιού
1 μπουκάλι σόδα με ανθρακικό
2 κουταλιές λικερ πορτοκάλι
2 κουταλιές ζάχαρη
σπορέλαιο για τηγανισμα
Εκτέλεση

Ανακατευουμε όλα τα υλικά σε λεκάνη να γίνει πηχτός χυλός.
Ρίχνουμε ελάχιστο σπορέλαιο στο τηγάνι και μολις ζεσταθει παίρνουμε με την κουτάλα χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Μόλις πάρει χρωμα απο την μια μεριά γυρίζουμε με σπάτουλα να πάρει και απο την άλλη. Γαρνίρουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι ή μέλι κ.τ.λ.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου