| 0 σχόλια ]

Υλικά

Για 4-6 άτομα
1 φλυτζάνι μαγοινέζα
4 μεγάλες κόκκινες πιπεριές κομμένες στη μέση
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 καρότο τριμμένο
2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο
4 κομμάτια φέτα θρυμματισμένη
ξίδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το καρότο, το μαϊντανό, τη μαγιονέζα και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις πράσινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια τις κόβουμε κάθετα.

Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας και φέτας.
Βάζουμε στο φούρνο για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Τέσσερα λεπτά πριν βγάλετε το φαγητό από τον φούρνο πασπαλίστε με τριμμένο γκούντα και αφήστε 2 λεπτά μέχρι να λιώσει.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου